page contents A KEO csapata | Budapest | KEO Kés Blog

A KEO története

Lépjen velünk kapcsolatba

www.kesedenyollo.com kések és egyéb finomacél termékek kereskedelmére jött létre 2006-ban, országosan az elsők között. Már elindításakor is célmeghatározásunk között szerepelt, hogy kínálatunk minél nagyobb szegmenst fedjen le a kések világában. A kések mellett választékunk az évek során kiegészült edényekkel, manikűrollókkal és készletekkel, irodai és design ajándéktárgyakkal.

Fontosnak tartjuk az évek során felgyülemlett tapasztalat és információ közzétételét és ezért hoztuk létre a KEO Blogot.

A vásárlóinkkal folytatott kommunikáció során számos tapasztalattal és véleménnyel gazdagodtunk, amelyek alapján kialakítottuk blogunk szerkezeti felépítését.

A posztokban folyamatosan megjelenő késismertetők a bővebb tájékoztatást szolgálják, annak érdekében, hogy az érdeklődő közönség minél részletesebb információval rendelkezzék.

A KEO Blog ugyanakkor a késkészítés fejlődésének bemutatását is felvette témakörei közé, hogy fejlődéstörténeti kitekintőt nyújthasson a késbarátok közösségének.

A KEO blog elősegíti a kések technikai információinak megismerését az által, hogy bemutatja a pengék alapanyagtípusait, a penge formákat, típusokat is.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Benya Gergő és Hajnal Lajos

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2017-2019 Powered by 

Minden jog fenntartva! 

kapcsolat: info@keokesblog.hu

Budapest, Magyarország

www.lajaecom.nl