page contents Böker Plus Strike automata kés

Kések nagyító alatt: A Böker Plus Strike automata kés

2017-7-17

 

 

A Strike kés a Böker Plus sorozatának egy kedvező áru rugós zárszerkezettel felszerelt kése. Egy igazi könnyűsúlyú mindennapi kés. A Plus sorozat minden terméke kiemelkedő minőséget képvisel, és innovatív megoldásokat tartalmaz, ezért is érdemel több figyelmet, hogy írjak róla.  A kés kemény szivaccsal bélelt fekete díszdobozzal vásárolható meg és kedvező árát figyelembe véve ajándékötletnek is kiváló.

 

A penge 8,5 cm hosszú spear point, magyarul lándzsahegy formájú. Ennek a formának az előnye, hogy enyhén ívelt él szalaggal rendelkezik, ami hatékony a szeletelő típusú vágásoknál, mint az étkezések stb., Továbbá erős és hegyes heggyel rendelkezik, ezért szúrás esetén is hatékony.

A kés japánban kifejlesztett és gyártott (Aichi Steel Corporation) AUS8 rozsdaálló acéllal rendelkezik. Az AUS sorozat legkedveltebb acélja. több szén és króm mellett nem csak vanádiumot, hanem molybdént is tartalmaz a kopásállóság javítása céljából. Keménysége 58 HRC.

 

 

A kés középső részén található egy acél nyomógomb, ami könnyedén benyomható, és ezáltal határozottan nyitható ki vele a penge. A biztonságról a szintén simán eltolható gomb gondoskodik. Feltolva fixálja a pengét, a markolat vége felé elhúzva pedig feloldja a biztonsági zárat és a nyomógomb benyomása után zárható a kés.

A kés markolata fekete alumíniumból készül, melynek mintázata és textúrája jó tapadásmentességet biztosít, tapintása nem rideg, mint a sima felületű fém markolatoknak. Szilárd felépítésű, 3 távtartóval rendelkezik. Az alumínium markolat rozsdamentes acél belsővel rendelkezik. Az egyszerű szürke színű zsebcsipesz két pozícióba csavarozható.  A markolat tetején nagy méretű hüvelyk új támasz van kialakítva, ami kényelmes fogást biztosít a késnek.

 

 

Paraméterek:

Penge hossza: 8,5 cm

Penge vastagsága: 3 mm

Penge anyaga: AUS8 japán rozsdamentes acél 58HRC

Markolat anyaga: alumínium

Nyílt hossza: 20,1 cm

Súlya: 137 gramm

 

A Strike késnél az ár nem lehet akadály. Kiváló választás, ha úgy akarod sokat használni, hogy közbe nem kell félteni. Minőségi japán acéllal készül kifogástalan Böker kivitelezés mellett. További infoért klikkelj ide!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

May 17, 2019

Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

© 2017-2019 Powered by 

Minden jog fenntartva! 

kapcsolat: info@keokesblog.hu

Budapest, Magyarország

www.lajaecom.nl